+36 30 273 2448 info@magyarangyal.hu
GREE G-TECH FEHÉR

380.990 FT – 399.990 FT

leírás

GREE G-TECH
A Prestige Limitált Széria innovatív tagja, a G-Tech a téliesített kialakítás mellett a szerelhetőséget és a felhasználást támogató legtöbb gyári fejlesztést tartalmazza. Csendes, megbízható, intelligens megoldás.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK
Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Extra csendes kialakítás, Fűtés -22°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK
Vezetékes távirányító, Kártyás kapcsoló, Központi vezérlés, Távoli felügyelet

HŰTÉS
2,7 – 3,5 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A+++ energiaosztályba sorolt termék.

FŰTÉS
Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -22°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree G-Tech készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető.

WI-FI
A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

Műszaki adatok:

 • Kivitel Lakossági
 • Márka Gree
 • Modell név G-TECH
 • Energiaosztály A+++/A++
 • Zajszint 20-43 DB(A)
 • Szobaméret 24 M2
 • Csőméret 6MM/10MM
 • Hűtőközeg R32
 • Kompresszor Inverter
 • Hűtőteljesítmény 3,5 KW
 • Fűtőteljesítmény 3,8 KW
 • Extra funkciók 8°C Temperálás, Gree+ APP, WI-FI 2.4 GHZ, Téliesített, I Feel, 3D Légáram, Komfort Szűrők, Cold Plasma, Szerverhűtés

 

Típus Oldalfali split klíma
Inverteres Igen

HŰTÉS

Hűtési energiaosztály A++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW

FŰTÉS

Fűtési energiaosztály A+++
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 3.8 kW

BELTÉRI

Maximális beltéri zajszint 43 dB

KÜLTÉRI

Maximális kültéri zajszint 52 dB

MÉRETEK

Szélesség(beltéri) 94.5 cm
Magasság(beltéri) 29.3 cm
Mélység(beltéri) 22.5 cm
Tömeg (beltéri) 14 kg
Szélesség(kültéri) 84.8 cm
Magasság(kültéri) 59.6 cm
Mélység(kültéri) 32 cm
Tömeg (kültéri) 33.5 kg

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

HAIER FLEXIS MATT FEKETE

GREE DARK X SÖTÉTSZÜRKE

zeus 230

CARRIER COASTAL PLUS