+36 30 273 2448 info@magyarangyal.hu
CARRIER EXTREME 2

389.990 FT 

 • Az EXTREME 2 sorozat azért érkezett, hogy segítsen megteremteni az ideális beltéri kényelmet még szélsőséges kültéri körülmények között is.
 • Kiváló energiahatékonyságot, csendes teljesítményt és bárhonnan vezérelhetőséget kínál.
 • Ez az új sorozat UV-lámpákat is tartalmaz.
 • Az UV-lámpák használatával csökkentheti vagy megakadályozhatja a mikroorganizmusok keringését otthonában vagy irodájában.

1. UV Lámpa

2. Hűtés/Fűtés (+ 50°C/- 15°C)
3. Green Fin* (* 9&12 méretekben)
4. 3D DC Inverter

leírás

Tulajdonságok
 • Α ++ (hűtés) / A + (fűtés) a közepes zónában
 • 9000, 12 000, 18 000 és 24 000 BTU/h teljesítményben érhető el
 • Az 3D DC inverter kiváló teljesítményt és maximális energiamegtakarítást biztosít
 • Aktív WiFi, így bárhonnan távolról vezérelheti légkondicionálóját. Ez a funkció nem igényel kiegészítő berendezést
 • UV lámpa: csökkentheti vagy megakadályozhatja a mikroorganizmusok terjedését
 • Green Fin: egyedi korróziógátló bevonat a kültéri és a beltéri egység hőcserélőin
 • Az «X ECO» mód akár 60%-kal több energiát takarít meg egy gombnyomással

További tulajdonságok:

 • 1W készenléti módban: A készülék kevesebb, mint 1W-ot fogyaszt készenléti állapotban
 • Elkerülő funkció, amely a felhasználótól képest más irányba tereli a levegőt
 • Csendes üzemmód: A beltéri egység extra alacsony zajszinten is működik, hogy tökéletes nyugalmat teremtsen otthonában
 • Elektromos feszültségvédelem a 168–264 V tartományban
 • Alvó üzemmód: Ez az üzemmód energiatakarékos és javítja az éjszakai kényelmet. A beállított hőmérséklet hűtési üzemmódban 1 ° C / óra-val növekszik, vagy fűtési üzemmódban 1 ° C / óra-val csökken az első 2 üzemóra során. Ezután az egység 5 órán keresztül megtartja az új hőmérsékletet, majd automatikusan kikapcsol!
 • 8 ° C fűtési funkció: Ezt a funkciót a távirányítón keresztül aktiválhatja, hogy a légkondicionáló automatikusan elindítsa a fűtési módot, amikor 8 ° C alatti hőmérsékletet észlel, hogy megakadályozza a helyiség kihűlését, ha azt hosszú ideig nem használja.
 • Speciális korróziógátló Green Fin bevonat: A kültéri hőcserélőn lévő bevonat jobb teljesítményt biztosít és javítja a tartósságot is nehéz környezeti körülmények között(csak 9.000 és 12.000 -es modellek esetén).
 • Hideg levegő alacsony környezeti hőmérsékleten: Ezzel a funkcióval a kültéri egység ventilátor sebessége a kondenzátor hőmérsékletétől függően változhat, és a klíma normál állapotban működhet hűtés üzemmódban, még akkor is, ha a kültéri hőmérséklet -15 ° C. Ez a funkció ajánlott olyan helyzetekben, amikor hűteni kívánt hely légtere különösen magas, és télen is hűtésre van szükség.
 • Fűtés alacsony környezeti hőmérsékleten: élvezheti az optimális szintjét a beltéri hőmérsékletnek, még akkor is, ha a kültéri hőmérséklet -15 ° C.
 • Öt egységből álló légtisztító rendszer. Öt különböző szűrő erejét egyesíti a valóban tiszta és egészséges beltéri levegő érdekében:
  • Előszűrők, amelyek felfogják a nagy részecskéket, a port és a háziállatok szőrét.
  • Anionszűrő (ionizáló szűrő) Az ANION szűrő negatív ionokat szabadít fel, frissítő és regeneráló beltéri légkört biztosítva.
  • HEPA és hidegkatalizátor szűrők, amelyek kisebb úszó részecskéket és allergéneket fognak fel. Ugyanakkor szagtalanító hatást fejtenek ki, és segítik az illékony szerves vegyületek (VOC) és a szagok eltávolítását. A hideg katalizátor szűrő idővel nem veszíti hatékonyságát, és folyóvízzel könnyen megtisztíthatja.
  • A C-vitamin szűrő, antioxidáns hatásával, jótékony hatással van a bőr egészségére, mivel jelentős szerepet játszik a kollagén szintézisében, amely felelős a bőr erősségéért és rugalmasságáért. A C-vitamin szűrő számos előnnyel rendelkezik, javítja a bőr hidratációját és a bőr színárnyalatát, megvédi a bőrt a fotókárosodástól és a ráncosodástól
 • Automatikus leolvasztás: Ez a funkció megvédi a kültéri egységet és a párologtatót a jegesedéstől, és rendkívül alacsony környezeti hőmérsékleten fenntartja a párátlanító hatást.
 • Öntisztítás: megtisztítja és kiszárítja a beltéri párologtatót, megakadályozva a penész kialakulását.
 • Turbó üzemmód: elősegíti a kívánt hőmérséklet gyors elérését.
 • Follow me (kövess engem funkció): A távirányítóba épített hőmérséklet-érzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet. A nagyobb kényelem érdekében az egység pontosabban beállíthatja a szobahőmérsékletet a távirányító környezetében, a nagyobb komfort érdekében.
 • Szél elkerülése funkció: ez az üzemmód eltereli a levegőt a felhasználóktól.
 • Időzítő: Beprogramozhatja, hogy az egység a meghatározott időben működjön, a kívánt üzemmódban és hőmérsékleten.
 • Automatikus újraindítás, az összes korábbi beállítás megtartásával, potenciális áramkimaradás után
 • Öndiagnosztika és automatikus védelem: ha a készülék rendellenes működést vagy hibákat észlel, automatikusan leáll, hogy elkerülje a további problémákat. Ugyanakkor hibakódot fog mutatni a gyorsabb szerviz érdekében
 • Intelligens felmelegítés: télen az egység automatikusan ellenőrzi a beltéri hőcserélő hőmérsékletét, beállítva az egység indítási idejét, hogy elkerülhető legyen a hideg légáramlás.
 • Hűtőfolyadék-szivárgás érzékelő rendszer: hűtőfolyadék-szivárgás esetén az egység automatikusan felismeri a szivárgást és leállítja a működést, ugyanakkor figyelmeztet a megfelelő hibakóddal a beltéri egység kijelzőjén.
 • Eurovent tanúsítvány: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.

 

attribute-image
AKTÍV WI-FI

Egy vagy több Carrier klímaberendezést és párátlanítót távolról vezérelhet egy felhasználóbarát mobilalkalmazással (elérhető iOS és Android rendszerekre). A Wi-Fi stick a termék csomagolásában található, és a készülék csatlakoztatásához nincs szükség további eszközökre.

attribute-image
1W KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓDBAN

A készülék készenléti üzemmódban kevesebb mint 1W-ot fogyaszt.

ALVÓ MÓD

Ez az üzemmód energiát takarít meg és javítja az éjszakai kényelmet. A beállított hőmérséklet hűtési üzemmódban óránként 1°C-kal emelkedik, illetve fűtési üzemmódban óránként 1°C-kal csökken a működés első 2 órájában. Ezt követően a készülék 5 órán keresztül megtartja az új hőmérsékletet, majd automatikusan kikapcsol!

KARTERFŰTÉS

Fagyásgátló védelmet nyújt akár -15°C-os hőmérsékleten is.

NEGATÍV ION SZŰRŐ

Ez a szűrő negatív ionokat bocsát ki, amelyek felfrissítik a levegőt és tiszta, üdítő légkört biztosítanak.

C VITAMIN SZŰRŐ

Az antioxidáns hatású C-vitamin jótékony hatással van a bőr egészségére, mivel fontos szerepet játszik a bőr kollagénszintézisében. Ez a szűrő C-vitamint bocsát ki a térben, fokozva a légkondicionáló működése során a lakók bőrének rugalmasságát és hidratáltságát.

HIDEG KATALIZÁTOR SZŰRŐ

Megszünteti a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket (VOC), valamint a káros gázokat és szagokat. A szűrő hatékonysága nem romlik az idő múlásával.

SZÉL ELKERÜLÉSE – WIND AVOID ME

Válassza ezt az üzemmódot a levegőnek a felhasználóktól való eltereléséhez.

TURBÓ MÓD

A Turbo funkció hasznos lesz a helyiség gyors és hatékony hűtéséhez vagy fűtéséhez.

Χ-ECΟ ÜZEMMÓD

Ennek az üzemmódnak az aktiválásával a készülék a normál üzemmódhoz képest akár 60%-kal kevesebb energiát fogyaszthat. A készülék automatikusan beállítja a ventilátor sebességét és a kompresszor fordulatszámát, biztosítva Önnek ugyanazt a komfortérzetet, de minimális energiafogyasztás mellett.

KÖVESS ENGEM MÓD – FOLLOW ME

A távvezérlőbe épített hőmérsékletérzékelő érzékeli a környező hőmérsékletet. A készülék pontosabban tudja beállítani a helyiség hőmérsékletét ahhoz a területhez, ahová a távvezérlőt helyezte, így nagyobb kényelmet biztosít Önnek.

EUROVENT MINŐSÍTÉS

Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző megfelel a valóságnak.

CSENDES ÜZEMMÓD

A beltéri ventilátor szuper csendes üzemmódban működik, rendkívül alacsony zajszintet elérve.

AKTÍV TISZTÍTÁS TECHNOLÓGIA

Lemossa a port, a penészt és a zsírt, amelyek a hőcserélőhöz kapcsolódva szagokat okozhatnak.

ELEKTROMOST FESZÜLTSÉGVÉDELEM (168 – 264V)

Teljes mértékben a 168 és 230 V közötti feszültségtartományban működhet, miközben védve van az ebben a tartományban fellépő ingadozásoktól is.

TÁVIRÁNYÍTÓ LEZÁRÁSA

A távirányítót zárolhatja, hogy a kiválasztott beállításokat véletlenül se lehessen megváltoztatni.

SZIVÁRGÁS-ÉRZÉKELŐ RENDSZER

A hűtőfolyadék szivárgása esetén a készülék automatikusan észleli a szivárgást és leállítja a működést, miközben a megfelelő hibakóddal figyelmezteti Önt a beltéri egység képernyőjén.

AUTOMATIKUS ÚJRAINDÍTÁS

Egy esetleges áramkimaradás után a készülék automatikusan újraindul, megtartva minden korábbi beállítást.

GREEN FIN

Ötször ellenállóbbá teszi a készüléket a legdurvább környezetekkel szemben, mint például a tengerparti területeken vagy savas esőben.

AUTOMATIKUS LEOLVASZTÁS

Megakadályozza a párologtató befagyását, és alacsony környezeti hőmérsékleten is fenntartja a párátlanító hatást.

MEGJEGYZÉS

A gyártó fenntartja a jogot, hogy a termékek jellemzőit, az elemeket és a képeket előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

AKTÍV WI-FI

Egy vagy több Carrier légkondicionálót és szárítót távolról vezérelhet egy felhasználóbarát mobilalkalmazással (iOS és Android számára elérhető). Az alkalmazás lehetővé teszi számos funkció vezérlését, például a készülék be- és kikapcsolását, a hőmérséklet és a ventilátor sebességének kiválasztását, az ütemezést és így tovább. A Wi-Fi stick-et a termék csomagolásába helyezik, és az eszköz csatlakoztatásához nincs szükség további felszerelésre.

SPECIÁLIS KORRÓZIÓGÁTLÓ GREEN FIN BEVONAT

Ez a bevonat jobb teljesítményt biztosít a kültéri egységben és javítja a tartósságot nehéz körülmények között is, például a part menti területeken.

ELEKTROMOS FESZÜLTSÉG VÉDELEM

A Carriernél megértjük, hogy sok kérdés felmerülhet az ilyen elektromos feszültségingadozások miatt, ezért úgy terveztük meg egységeinket, hogy képesek legyenek a normál működésre, ha az elektromos feszültség kevesebb vagy több, mint 230 V. Berendezéseink kiemelkedően működnek a 168–230 V frekvenciatartományban, miközben teljes mértékben működnek az ettől a tartománytól esetlegesen eltérő ingadozásoktól.

3D DC INVERTER

A beltéri egység DC inverter ventilátorral van felszerelve. A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és ventilátormotorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

DOKUMENTUMOK:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

HAIER FLEXIS MATT FEKETE

GREE DARK X SÖTÉTSZÜRKE

zeus 230

CARRIER COASTAL PLUS